Olsbergs har funnits i över hundra år och sedan 1970-talet har de tillverkat hydraulik.
”Vi tillverkar hydralventiler helt i egen regi, vi har maskinpark och montering och lager och gjuteri. I Eksjö är vi cirka 55 anställda. Mycket av vår produktion är automatiserad. Vår dokumentation och hantering av maskinunderhåll har varit väldigt spridd. Vi har haft papper i pärmar och dessutom använt SharePoint och det har varit lätt att missa en del saker. Vi har lagt en del tid på letande och det har varit svårt att få överblick över maskinparken.”

Med Koll 365 Industriunderhåll är allt samlat på ett och samma ställe.

”Ärenden tilldelas en person och inget faller mellan stolarna. Om jag går in på ett objekt kan jag skapa mappar, lägga in fakturor, datummärka och det är lätt att följa upp. Vi kan styra så att de personer som bör ha tillgång till programmet lätt själva kan kolla om det är något man letar efter, någon uppgift om reservdelar eller när det är dags för nästa service eller kalibrering. Vi får en helt annan överblick över vårt arbete och sparar tid – man ser vad som pågår och vad som är på gång.”

Fler kundcase

Forserum Safety Glass om Koll 365 Ledningssystem

Forserum Safety Glass om Koll 365 Ledningssystem

”Det är så användarvänligt och lättarbetat, även för administratörer. Det innebär att vi sparar mycket tid som vi tidigare lade på letande, dubbelkollande och allmän osäkerhet.”

KB Components om Koll 365 Ledningssystem

KB Components om Koll 365 Ledningssystem

”Vi har effektiviserat kvalitetsprocessen och rationaliserat hela certifieringsarbetet. Det innebär en mycket mer kostnadseffektiv lösning som dessutom säkerställer vårt arbete med ständiga förbättringar”

Inwido om Koll 365 Ledningssystem

Inwido om Koll 365 Ledningssystem

”Vi sparar tid som vi tidigare lagt på letande, och vi har bättre kontroll så att alla har tillgång till de senaste versionerna, oavsett var de befinner sig eller vilken typ av enhet de använder.”

Koll 365

Ledningssystem

Koll på ISO, styrande information och godkännanden för en effektivare verksamhet.

Koll 365 Spaces

Spaces

Ett ovanligt lätthanterligt processtöd för exempelvis kvalitetsärenden, projekt, CRM eller HR-onboarding