facebookpixel
Koll 365

Ärendehanteringssystem

Spaces

 

Kraftfullt ärendehanteringssystem för ert kvalitetsarbete, kundservice, avvikelsehantering, avtalshantering – eller för andra processer som kräver ett enkelt, flexibelt och skalbart IT-stöd.

Ärendehanteringssystem
R

Fast månadskostnad

Ingen bindningstid

R

Använd på alla enheter

Fungerar på alla enheter – dator, mobiltelefon och platta

R

Ärendehanteringssystem i Microsoft 365

Spaces är snabbt, smidigt och helt integrerat i Microsoft 365

Koll 365 Spaces är en plattform som utformas för att understödja valda processer i er verksamhet, exempelvis som ärendehanteringssystem, för projekt, CRM eller HR-onboarding. Vyer, innehåll i formulär och flöden anpassas för att ge användaren bästa möjliga överblick. Vid behov tillämpar vi logik för att automatisera bort tidstjuvar, till exempel generering av avvikelserapporter eller uppgifter.

Ärendehanteringssystem anpassat för er process

Systemet anpassas efter era processer – inte tvärtom. Spaces är en plattform med närmast oändligt många tillämpningsområden.

Ärendehanteringssystem Koll 365 Spaces
Ärendehanteringssystem mobil
Ärendehanteringssystem Spaces

Automatisera bort tidstjuvar

Med Azure Logic Apps automatiserar vi tidskrävande manuella moment, samtidigt som vi säkerställer kvaliteten och minimerar mänskliga felkällor.

Säkerställ kvalitet
Spara tid

Minska tid mellan idé och verklighet

Koll 365 Spaces är en low-code-plattform vilket innebär att du kan göra anpassningar och redigera i den utan att ha kunskap inom programmering. Plattformen används av såväl tillverkande företag som tjänsteföretag och i många olika tillämpningar – allt för att understödja information och flöden i organisationen.

Ärendehanteringssystem i Microsoft 365

Ärendehanteringssystem med E-signering

Med vårt certifierade add-on för Adobe Acrobat Sign kan du starta signeringsprocesser direkt från gränssnittet i Koll 365 Spaces. Välj bland fördefinerade flöden och hämta mottagare automatiskt från formulärfält i systemet.

Ärendehanteringssystem E-signering
Ärendehanteringssystem med filhantering

Ärendehanteringssystem med förstklassig filhantering

Kraftfull dokumenthantering med SharePoint Online i botten.

Drag & släpp för att ladda upp
Versionshantering
Sökbart
Öppna hundratals filtyper direkt i webbläsaren

Exempel på användningsområden

CRM

CRM

Samla kundinformation, kontakter, affärsmöjligheter och dokumentation i ett överskådligt gränssnitt.

Industriunderhåll

Industriunderhåll

Uppgiftshantering optimerad för underhåll av maskinparken.
Avvikelsehantering

Avvikelsehantering

Få full kontroll över hanteringen av era avvikelser.

Vill du få en demonstration av Koll 365?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Ärendehanteringssystem med många tillämpningar

Med Koll 365 Spaces får du en flexibel lösning för din kundsupport, systematiska kvalitetsarbete, interna helpdesk – eller för vilken verksamhet som än kräver en smidig hantering av ärenden. All data finns i din Microsoft 365-miljö, vilket ger dig en snabbare tillgång till rätt information. Koll 365 är ett ovanligt lätthanterligt processtöd.

Tjänsten är användarvänlig och mobilanpassad, vilket innebär att du kan hantera processer var du än befinner dig. Här arbetar du enkelt med ansvarstilldelning, statushantering och kategorisering av ärenden eller aktiviteter, så att du kan fokusera på kärnverksamheten. Efter era behov kan vi även bygga flöden som gör att rätt information automatiskt hamnar hos rätt person, baserat på ärendetyp. Med andra ord utesluter ni risken för att inkommande ärenden faller mellan stolarna. Tjänsten håller mycket hög säkerhet och tar i sitt utförande hänsyn till integritetsfrågor kopplade till GDPR-lagstiftningen. Smidig, trygg och säker ärendehantering, helt enkelt.

Koll 365 Spaces används idag av företag inom flera olika branscher (tillverkningsföretag, tjänsteföretag, logistik, hantverkare) och för olika syften, såsom kvalitetsarbete, avvikelsehantering, kundärenden och allt däremellan. Plattformen är anpassningsbar och kan användas specifikt som CRM-system, för kundsupport eller varför inte för underhåll av maskinparken. Oavsett hur du använder systemet kan du sköta allting i realtid där du befinner dig.

Öka kundnöjdheten

Med ett optimerat helpdesksystem ser du till att öka kundnöjdheten genom bättre tillgänglighet och att allt hanteras enligt era uppsatta riktlinjer, samtidigt som du underlättar arbetet för dina medarbetare. I och med att all data lagras i er befintliga Microsoft 365-miljö har du full koll och kan se till att allting hänger ihop på ett sömlöst sätt – med stor möjlighet till integrationer med andra system.

Med hjälp av vår flexibla lösning kan ni skapa tid till det som är viktigast – er kärnverksamhet.

Nyfiken på JSC:s övriga tjänster?

Molntjänster

Molntjänster

Genom vårt koncept Molnkontroll erbjuder vi drift av hela eller delar av er IT, såväl i vårt eget moln som via Microsoft Azure.

IT-säkerhet

IT-säkerhet

IT-säkerhet företag: för er infrastruktur, information och medarbetare. 

Applicerbar AI

Applicerbar AI

Vi hjälper dig att förstå och utnyttja AI:s möjligheter för din organisation.

Telefonväxel

Telefonväxel

Telefonväxel och operatör i ett – en enda telefonipart med stor möjlighet till självbetjäning.

Kunder om Koll 365

“Tack vare Koll 365 Ledningssystem blir informationen lättillgänglig för hela organisationen. Vi har effektiviserat kvalitetsprocessen och rationaliserat hela certifieringsarbetet.”

Göran Hallbäck

Quality Director,
KB Components

“Vi har kunnat lägga in hela vårt reservdelslager in i det här systemet så det är sökbart med priser och artikelnummer. I och med att alla arbeten signeras får vi spårbarhet i antal timmar utförda per person, och i bakgrunden skapas ett fakturaunderlag.Vi sparar flera moment i arbetet, det är väldigt värdefullt.”

Anders Löfgren
”I allt när det gäller kvalitet och miljö är det viktigt att man gör likadant och efterlever rutinerna. Nu är det väldigt enkelt att hitta även för dem som inte är inne så ofta och tittar. Det är väldigt enkelt ur administratörssynpunkt, det är mycket mer användarvänligt.”
Carolina Larsson

Kvalitets- och miljöchef,
Liljas Plast

Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt. Välkommen in i det hållbara arbetslivet tillsammans med oss – vi verkar för att stärka er konkurrenskraft och arbetsmiljö med moderna arbetssätt.

jsc.se