facebookpixel
Industriunderhåll

Industriunderhåll

Med Koll 365 Spaces

Uppgiftshantering optimerad för industriunderhåll till en fast månadskostnad.
Dessutom med extremt kort startsträcka – kom igång redan idag med en fri testmånad!

R

Skräddarsytt för industrin

Systemet är anpassat för hantering av förebyggande, förbättrande och avhjälpande underhåll.

R

Industriunderhåll i Microsoft 365

Alla funktioner och all information lagras i er egen Microsoft 365-miljö. Tryggt och säkert, helt enkelt.

R

Fast månadskostnad

Ingen startavgift, ingen bindningstid.

Koll 365 Industriunderhåll ger dig ett lättanvänt verktyg för ett systematiskt arbete med företagets underhåll. Tjänsten är mobilanpassad, vilket innebär att du använder den i produktionsmiljön och kan registrera eller hantera uppgifter direkt. Du behöver alltså inte ta med dig dina anteckningar till din dator – allt sköts i realtid där det krävs. Här arbetar du enkelt med ansvarstilldelning, statushantering och kategorisering av underhållstyp, så att du kan säkerställa en hög tillgänglighet på maskinparken.

Tjänsten håller mycket hög säkerhet och tar i sitt utförande hänsyn till integritetsfrågor kopplade till GDPR-lagstiftningen. Smidigt, tryggt och säkert underhållsarbete.

När ni väljer Koll 365 Industriunderhåll är startsträckan oerhört kort avseende såväl installation som användande. Kom igång snabbt med ert nya, smidigare underhållsarbete!

”Vi får en helt annan överblick över vårt arbete och sparar tid – man ser vad som pågår och vad som är på gång.”

Olsbergs Hydraulics AB

Introduktion till  Industriunderhåll

Grundläggande funktioner i Koll 365 Industriunderhåll

Detta ingår i Koll 365 Industriunderhåll

  • Färdiga formulär för enkel inmatning av underhållsdata
  • Klassificering efter typ av underhåll
  • Statushantering samt ansvarstilldelning
  • Förteckning över företagets underhållsobjekt
  • Sökfunktion
  • Smidig aviseringsfunktion
  • Filtreringsfunktion
  • Möjlighet att schemalägga uppgifter och att välja frekvens

Så kommer du igång

När du gjort din beställning kan du vara igång inom några minuter – följ stegen nedan. Du kan närsomhelst säga upp tjänsten – vi har med andra ord ingen bindningstid!

1

En person med administratörsbehörighet måste godkänna appen i er Microsoft 365-miljö. Detta gör han eller hon på Microsofts webbplats via länken ovan.

Industriunderhåll inloggning

2

Logga in på Koll 365 Industriunderhåll och välj ett namn (eller använd vårt förslag). När du klickar på “skapa” startas ett team och en SharePoint-yta upp.

Industriunderhåll ny arbetsyta

3

Du är nu redo att köra igång! Mata in maskiner och aktiviteter och få bättre koll på ert underhållsarbete. Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss.

Industriunderhåll arbetsytan är klar

Beställ Koll 365 Industriunderhåll

Första månaden är kostnadsfri. Detta för att ni ska kunna testa tjänsten i lugn och ro innan ni bestämmer er för att fortsätta. Om ni inte säger upp tjänsten innan den första månaden är slut, övergår tjänsten till månatlig fakturering (2500-3500 kr).

Genom att klicka på Beställ  godkänner du Köpevillkor för Koll 365 och bekräftar att du har läst Personuppgiftsbehandlingar.

Nyfiken på JSC:s övriga tjänster?

Molntjänster

Molntjänster

Genom vårt koncept Molnkontroll erbjuder vi drift av hela eller delar av er IT, såväl i vårt eget moln som via Microsoft Azure.

IT-säkerhet

IT-säkerhet

IT-säkerhet företag: för er infrastruktur, information och medarbetare. 

Applicerbar AI

Applicerbar AI

Vi hjälper dig att förstå och utnyttja AI:s möjligheter för din organisation.

Telefonväxel

Telefonväxel

Telefonväxel och operatör i ett – en enda telefonipart med stor möjlighet till självbetjäning.

Kunder om Koll 365

“Tack vare Koll 365 Ledningssystem blir informationen lättillgänglig för hela organisationen. Vi har effektiviserat kvalitetsprocessen och rationaliserat hela certifieringsarbetet.”

Göran Hallbäck

Quality Director,
KB Components

“Vi har kunnat lägga in hela vårt reservdelslager in i det här systemet så det är sökbart med priser och artikelnummer. I och med att alla arbeten signeras får vi spårbarhet i antal timmar utförda per person, och i bakgrunden skapas ett fakturaunderlag.Vi sparar flera moment i arbetet, det är väldigt värdefullt.”

Anders Löfgren
”I allt när det gäller kvalitet och miljö är det viktigt att man gör likadant och efterlever rutinerna. Nu är det väldigt enkelt att hitta även för dem som inte är inne så ofta och tittar. Det är väldigt enkelt ur administratörssynpunkt, det är mycket mer användarvänligt.”
Carolina Larsson

Kvalitets- och miljöchef,
Liljas Plast

Vi drivs av att skapa tid till det som är viktigt. Välkommen in i det hållbara arbetslivet tillsammans med oss – vi verkar för att stärka er konkurrenskraft och arbetsmiljö med moderna arbetssätt.

jsc.se